Blogs

De zoektocht

Hai hai,

 

 

Herken je dat? Dat je op zoek bent naar dé perfecte ketting, maar hem nergens kunt vinden? Nou, dat is wat ik laatst had. Ik had een hele mooie ketting gezien, maar die was onbetaalbaar (voor mij, ik ben namelijk zo iemand die sieraden niet af doet met douchen etc.). En ik kon hem nergens vinden voor een betaalbare prijs en waar de kwaliteit ook prima van was.

Toen ik op Instagram aan het rondneuzen was, kwam ik terecht bij Kayasieraden, wat een ontzettend leuke sieraden hebben zij. En ja hoor, je raadt het al… Dé ketting die ik zocht hadden ze, én nog betaalbaar ook! Twee vliegen in één klap dus.

Wat ik zo leuk vindt aan de sieraden van Kayasieraden is dat je het heel persoonlijk kunt maken, initialen, teksten of vingerafdrukken, alles kun je op een sieraad laten graferen.

En hij is binnen!

Het uitpakken alleen al was een cadeautje, want jeetje… wat worden de sieraden leuk verpakt in een lief klein doosje met een mooie strik. Dus leuk voor jezelf, maar ook leuk om cadeau te geven aan iemand. Mocht je nu ook op zoek zijn naar een leuke sieraad, neem dan zeker even een kijkje op de website van Kayasieraden.

Wanneer je dezelfde ketting als mij wilt bestellen, zal ik het nog gemakkelijker voor je maken. Onderstaande link brengt je direct naar het kettinkje op de onderstaande foto’s. Het enige dat je dan nog hoeft te doen is de kleur uit te kiezen en de letters die je aan je kettinkje wilt hebben. Bekijk hier de letterketting die ik heb.

Ik heb voor jullie ook nog eens een leuke korting. Want met de kortingscode DAISY5 krijg je 5% korting op je bestelling. Dat maakt het shoppen natuurlijk nog leuker!

 

Veel liefs, Daisy

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.