Blogs

Soxs

Hai lieve lezers,

 

 

Hier ben ik weer! De blogs hebben even op zich laten wachten, maar ik ben terug van weggeweest.

De herfst is alweer begonnen en brrr wat een slecht weer is het. Ik vind het dus echt niet erg om mijn warme kleding weer aan te mogen hoor, maar die regen vind ik helemaal niks.

Van Soxs mocht ik hun sokken testen, voor mij heeeel fijn, want ik ben zo iemand die altijd ontzettend koude voeten heeft. En niet alleen ik vind dat vervelend, vooral vriendlief. Hij moet namelijk altijd mijn voeten opwarmen, en daar wordt hij niet vrolijker van kan ik je vertellen.. Sinds ik de sokken van Soxs heb mogen ontvangen, woon ik hier dan ook zo ongeveer in. En als ik een avondje naar familie of vrienden ga, neem ik ze dan ook zeker met mij mee.

Met deze hippe geitenwollensokken van Soxs zijn koude voeten echt verleden tijd. Ik kan nu al niet meer zonder. De sokken zijn heerlijk zacht, maar vooral lekker warm. En het leukste is eigenlijk, dat er heel veel keus is. Zo kun je kiezen uit lange sokken, korte sokken, en ook de kleur van je label kun je uitkiezen. Zoals je op de foto kunt zien, komen de sokken ook nog eens in een leuke verpakking aan, het is daarom ook leuk om ze als cadeautje weg te geven.

Ik ben in elk geval fan van Soxs.

 

Tot snel!

Liefs, Daisy

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.