Blogs

Van droom naar werkelijkheid!

Hoi,

 

 

Leuk dat je de tijd neemt om mijn blog te lezen.

In deze blog neem ik jullie mee in ons keukenavontuur, veel leesplezier!

 

Toen wij ons huis kochten, was de keuken een aparte, relatief kleine ruimte. Hierin stond een fel blauwe keuken, wat totaal niet onze smaak was (zie foto’s). Omdat mijn vriend en ik beide van koken en gezelligheid houden, was ons plan dan ook om er een muur uit te breken. Zodat de woonkamer en keuken één geheel zouden worden. Dit is natuurlijk een stuk gezelliger koken, bijvoorbeeld als er vrienden komen eten.

 

 

 

Eerst was het idee om de bestaande keuken van opstelling te veranderen en de deurtjes te verven. Maar na even zoeken op Marktplaats kwamen we al snel een redelijk mooie, passende en goed betaalbare keuken tegen. Wel hebben we wat nieuwe apparatuur aangeschaft en een nieuw blad erop gelegd, zodat het toch ‘onze’ keuken zou worden. Ook hebben we alle muren laten stucen en hebben we die een kleurtje gegeven.

 

 

Wel wisten we dat er ooit een mooie strakke keuken zou komen, maar hiervoor moest even gespaard worden. Toen wij in 2019 gingen verbouwen, zijn we direct plannen gaan maken voor een nieuwe keuken. Zo zijn wij verschillende keukenwinkels afgegaan om te kijken wat wij daadwerkelijk mooi vonden. Natuurlijk hadden we al een idee, maar oriënteren is altijd goed. Toen we twee winkels hadden gehad, en we twee maal naar dezelfde keuken liepen, wisten we eigenlijk wel wat we nu echt wilden. Dus hebben we een tekening laten maken.

 

 

Na het zien van deze 3D tekening wisten we het helemaal zeker: dit was de droomkeuken voor dit huis! We hoefden dan ook niet lang na te denken en hebben de keuken diezelfde dag nog besteld. Een aantal maanden later werd hij geplaatst, en wow, wat zijn wij hier elke dag nog blij mee. Mooi strak, spierwit, een mooi zwart stenen blad en zwarte accenten in de apparatuur. Ook hangt sinds afgelopen weekend de houten jaloezie en dit maakt het naar ons idee helemaal af! Zie hier het resultaat:

 

Ik ben benieuwd wat jij vindt van onze make-over! Ik zou het leuk vinden als je het laat weten in de reacties.

 

Bedankt voor het lezen, en hopelijk tot de volgende blog!

 

Liefs, Daisy

 

 

 

 

 

 

3 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.